Det blir aldrig som man tänkt sig

Hade planerat en dag av inte göra något, eller nja, jag hade planerat att gå till affären och handla lite vilket jag gjorde. Det var under min affärsvistelse som dagen sedan var förstörd, för när jag skulle betala fanns det nämligen inga pengar på kontot. Hade visserligen kontanter så just det problemet löste sig rätt snabbt, men faktum kvarstod att mitt CSN inte hade kommit in – mysko!

 

 

Efter att ha kollat på nätet så insåg jag att det inte ens fanns några tilltänkta utbetalningar till mig (!) Satt i telefonkö i över 10 minuter bara för att få det bekräftat och att Studera.nu därmed inte skickat min ansökan till CSN och blev vidarekopplad, satt 10 minuter till sen tog pengarna på mitt kontantkort slut. Inte så men hur fan tänkte CSN när de valde att använda sig utav ett betalnummer när det är fattiga studenter som ringer till dom?!?!

 

Iallefall, som tur är så har man snälla vänner som lånar ut telefonen så att man kan ringa och sätta sig i telefonkö igen för att då får reda på att CSN kan skicka en blankett, som jag får fylla i och sedan skicka tillbaks för att vänta ett tag på att ärendet ska godkännas. Tydligen ska jag leva på 17,69 kr tills dess för det är hur mycket jag har på mitt konto. Tusen tack för den Studera.nu och CSN! Imon ska jag serva min bil, supernajs, med pengar ifrån grabbarnas veterinärkonto så nu jäklar får vi hoppas att de inte blir sjuka eller skadar sig 🙁

 

 

Ja ja, tur att grabbarna förgyller ens vardag iallefall

Liam berättar högt och tydligt att han vill att jag kastar flera snöbollar!

7 reaktioner på ”Det blir aldrig som man tänkt sig”

  1. Men ååh! CSN är alltid helt jävla vrickade. 🙁 Jag håller även med att det är rätt sjukt att de har ett betalnummer när de har hand om FATTIGA studenter, inga miljonärsstudenter. 🙁 Hoppas att någon bombar stället så att de fixar ditt ärende lite snabbare. 🙁

  2. Usch och fy. Vet precis hur det är. Studera.nu strök min senaste anmälan så jag fick göra en sen anmälan vilken inte ens är behandlad än. Så när jag får pengar, ja det vette gudarna :'( Angående muppCSNs utsugarfasoner så var det anledningen till att jag skaffade FastPris-abbonemang. Att man aldrig ska behöva sitta i sitsen att man inte ens kan ringa och fråga om varför man itne fått pengar.. Men det var ju tur att du hade någon annans telefon att låna!

  3. Oh ja! Hon är en riktigt galen unghunds aussie nu. 🙂
    Jag tror att Kimya hade passat helt utmärkt som räddningshund, och så ligger det lite i hennes släkt med. Det hade varit väldigt spännande och lärorikt. Men det ska inte starta någon utbildning i år, så vi får hoppas att det blir av innan det är för sent för Kimyas del.

    Vilka mysiga hundar du har. 🙂 Min klasskompis har en jaktcocker, hur söt som helst!

  4. Låter som om CSN har tänkt till ordentligt när det använder sig av betalnummer?! Makalöst dumt! Hoppas det löser sig superfort! *viskar* men håll inte andan…

  5. CSN är och förblir min allra största ovän trots att jag inte har pluggat på ett tag… jag påminns om dem varje månad när jag ska betala tillbaka tusen miljarder kronor i ränta. Jag får puls och svettningar bara jag ser deras logga…

Kommentarer är stängda.