Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det där med fri tid var ju bara att glömma, vi har varit på tävlingsplatsen i stort sätt hela dagen. Vilket jag å andra sidan har tyckt varit helt okej även om jag gärna velat se stan också 🙂 men men!

Planen för Timmie blev som planerar och lite där till. Körde tre gånger på målrakan och en gång körde jag den sista km. Jag gör alltså så att jag försöker ge Timmie en positivt minnesbild av målområdet genom att köra sista biten av banan ett par gånger. Varför jag gör så är för att jag hoppas att när han kommer till sista km, och troligtvis är trött, så kommer han att minnas att han kört där förut och att det då inte är så långt kvar till mål vilket han har en väldigt bra minnesbild av!

Iallefall så blev han flåsig av att bara köra de intervallerna så jag är helt klart orolig för om det verkligen kommer att gå å genomföra tävlingen med honom. Jag är helt enkelt inte beredd att riskera min hunds hälsa för att genomföra ett VM. Vi för se. Banan är redan avkortad till 5,6 km men om temperaturen går över 18 grader så SKA banan förkortas till minimilängd vilket är typ 2-3 km, jag kommer inte ihåg exakt. Frågan är bara om reglerna kommer att följas? Hittills har vi märkt att det finns en del interna regler som man tydligen kör med istället för de riktiga reglerna.

Gick även banan en gång med honom men det var mest för att fördriva tiden medan lagledarmötet pågick, och att prata strunt med de andra deltagarna.

Efter att ha varit på tävlingsplatsen hela dagen och legat i en annan buss än den vi färdats i hittills så var det en mycket trött Timmie som la sig i sängen. Han lyfte knappt på huvudet när vi skulle iväg till invigningen så därför fick han stanna kvar hemma och sova!

Imon ska han inte tävla men måste med ändå då vi har veterinärbesiktning. Förhoppningsvis blir det inte lika mycket i bilen för honom 🙂 jag ska köra stafett med en siberian husky på 15 kg som heter Luna, det blir spännande!