Det går bra nu..?

Liam går fortfarande inte rent. Han haltar inte men ser lite mysko ut när han går, även om jag inte kan sätta fingret på det. Därför fick han vila från dagens 10 km tempoträning som jag och Timmie genomled i dimman.

Neo åkte på en jävla smäll igår. Timmie och Nikki körde ett rejs i skogen vilket alltid går ganska vilt till. Vid ett tillfälle såg sig varken Neo eller Timmie omkring vilket resulterade i att Timmie springer i full fart rätt in i sidan på Neo. De krocka med sån kraft att Neo studsa rätt in i ett stenblock. Åh va han skrek Neo 🙁 annars brukar han bli förbannad, springa efter Timmie för att bita honom i örat efter såna krockar men inte nu, nu gjorde det jävligt ont. Han visade inget efteråt, ingen hälta och ingen smärta. Han höll sig bakom mig resten av promenaden med en väldigt sloken svans. Idag har han däremot små haltat från å till och markerat mot låret. Jag har böjt, klämt och känt på honom och det verkar som om han fått en rejäl smäll och är väldigt öm i en muskel. Suck. Så nu har jag två hundar i vila, en på tillväxt och en i full träning. Måtte Timmie hålla sig hel och frisk!

Jo men det går bra nu…

20130904-095447.jpg

3 reaktioner på ”Det går bra nu..?”

 1. Men uffa :(.. Hoppas det går över fort för lillen :/..
  Jomen Icco går på fysioterapi, akupunktur, stretchas och masserad dagligen hemma.. Försöker låta honom dra i korta pass för att bruka hela kroppen men bara korta sträckor. Skritt träning och så har han simmat mycke i sommar men det återkommer ständigt, och igår kväll var han varm över problem området så det blir en tur till snart för en ny behandling :/.. Men för övrigt är han dunder pigg 😉 och halv helgalen ;)..
  Ja jag trivs verkligen på klubben, underbara människor som alltid hjälper till när man undrar över något, en annan som är lite små grön inom allt kanske blir lite tjatig ibland men dom står allt ut med mig ändå 😉
  Vi flyttar ca 800 m från lägenheten till ett litet hus uppe vid skogen i årjäng så det blir inte långa biten haha 😀
  Hur går det i husletandet för er??
  Kram

 2. Å nej, hoppas det inte blev något allvarligt. Alltid en risk med att låta hundar i så olika storlekar leka.. Jag är ju en hönsmamma jag. Iof har jag ju bara EN hund. Mitt liv skulle gå under om han skadade sig, blev sjuk mm. Vad skulle jag göra då?!

Kommentarer är stängda.