Draghundarna igång igen

Är det något som både Liam och Neo älskar så är det drag, det är nästan så att draget är roligare än räddning, och man kan inte annat än att le brett när man står bakom på skidorna medan grabbarna jobbar på som satan i selarna! Att åka i eftermiddagssolen i ett par minusgrader medan fåglarna kvittrade, seriöst, finns det något bättre?

 

Neo började med att tjuvstarta men efter en nära-döden-utskällning så prövade vi igen och se, ingen tendens till tjuvstart 😉  5 km blev det för mina grabbar sen tog vi en liten paus medan vi väntade på Sanna och Misty. Liam hann verkligen att ladda om ordentligt på den lilla korta tiden (mammas duktiga lilla kille det) och körde fullt ös medvetslös i ytterliggare 4 km tillsammans med Misty. Misty jobbade på fint idag och försökte inte äta snö förens den sista kilometern 🙂 Nu ligger det två trötta grabbar å sover i min säng och jag kan tänka mig att Misty ligger lika däckad hemma hos Sanna!

 

Till skillnad från övriga Sverige så är jag absolut inte trött på snön! Det behöver inte komma mer men det som finns får gärna ligga kvar ett tag så att jag kan få köra drag ett tag till 🙂

6 reaktioner på ”Draghundarna igång igen”

 1. Tyvärr får jag ju inte ta med hundarna in på kontoret. Det är lite trist. Så jag försöker att fixa en hundvakt de dagar som jag kommer sitta inne hela dan, inge kul för dem o va i bilen eller hemma hela långa dan med kort lunchrastning.

 2. Jag håller me dej, det behöver inte komma mer snö men det som ligger får gärna ligga kvar ett tag till så att man kan åka skidor ett tag till=) sen är det väl klart att jag jätte gärna skulle vilja kunna börja köra sök men jag tror inte att vi kommer att få uppleva en sådan här vinter på ett tag så det är bara att passa på å njuta=)//Elin

 3. Bort med snö och is fort som satan! Innan 14 mars! Annars så ställs Katas elit-debut-tävling in. Det finns inga användbara planer.

  Kan tänka mig att den spårtävlingen Carmen är anmäld till också är i riskzonen.

 4. Stort Grattis till jobbet!
  Som student (med hund) är det trevligt med extra pengar, för visst behövs dom!!
  Jag förstår alla som vill ha kvar snön, men måste det vara så förbannat kallt!
  Ha nu en kanonhelg!

Kommentarer är stängda.