Dubbla dragpass..

..har stor-pojkarna fått idag!

Började dagen med ett 6 km långt pulkapass i soluppgången. Inte fullt så romantiskt som det låter eftersom det var dryga 12 minus grader men det var däremot skit kul! Fullt ös medvetlös över stock och sten (vilket min rygg känner av nu) och räcerryck över ett utav fälten. Fördelen med att köra pulka är ju att man inte behöver vara så rädd om den, därför kan man tex köra över fält med lite snö och därmed träna hundarna på att gå ”ospårat”, dvs utanför vägar eller stigar.

Kvällens pass bestod av en sväng i motionsspåret tillsammans med Karin och hennes hundar. Liam och Neo drog kedjor och för att göra det hela lite tyngre så åker jag ibland på Liams kedjor 😀 Är grymt nöjd med grabbarna idag!

Timmie har haft en slappardag där hans enda aktivering har bestått av att kolla på när Mira och Sassi tränade apportering. Nog så svårt för en valp som gillar andra hundar och prylar! Men att kolla på matte var roligare, speciellt när det innebär godis!

Imorgon är en annan dag 😀

2 reaktioner på ”Dubbla dragpass..”

  1. Fiffigt – jag kanske kan åka på Lyra´s kedjor! när jag inte har nån släde än.. men pulka – ”vibbarna” är kanske bra för fettet ..!? smart! – dock..jag har ju inga blommor om behöver lyftas sen´.. ööö LOL! bra med vila = ingen osteokondros! 😉 //ELL

Kommentarer är stängda.