effektiv dag!

Som sagt, idag intogs frukosten utomhus! Visst smakar den lite bättre då? 🙂 vi var ute i över 2 h och hittade lite nya ”vägar” att gå. Vi gick som sagt i skogen och här finna det änna inga stigar utan man går verkligen i terrängen, vilket ger bra träning! Nikki fick åka ryggsäck 2×30 minuter och det när terrängen är väldigt kuperad, när det däremot är snäll terräng så får hon kuta runt lite själv.

Väl hemma tränade Timmie lydnad (!), sen hängde jag upp tvätten på tork utomhus (snacka om vårtecken!), körde ett styrkepass, dammsög, fixade med mer tvätt och slängde in disken. Innan klockan slog 11 var jag klar och käkade frukost nr 2 i soffan med fyra nöjda hundar!

20130424-195308.jpg

I måndags gjorde vi det sista och stängde badhusen för säsongen men redan igår började jag på mitt förra sommarjobb som vårdbiträde. Ingen rast och ingen ro här inte! Husse är iväg för att testa ett nytt jobb så förhoppningsvis trivs han! Förra året var han ju i Stockholm större delen av veckan på jobb så det hade varit härligt att ha han hemma.

20130424-200036.jpg

3 reaktioner på ”effektiv dag!”

  1. Håller tummarna för husses nya jobb. Blir ju mer gostid för Nikki då. Vilken mys bild. 🙂

Kommentarer är stängda.