Eko eko eko…

Ungefär så låter det i plånboken, eller rättare sagt på kortet som är kopplat till mitt konto för det är väl ingen som går omkring med 2900 kr i plånboken nuförtiden? Så mycket kostade iallefall återbesöket idag, visserligen är det med Neos ettårs vaccination men ändå! Enbart narkosen för Liam kostade över 1200 kr 😀 Seriöst fan, helt sjukt…

 

En trevlig morgonpromenad hade vi iallefall innan ekot på kontot skaffades

Giraffen kommer fram

Neo har spanat in en fågel

 

Ja, nån utställning behöver jag iallefall inte fundera på. Först å främst så fick vi ju 28 dagars karens tack vare narkosen och kortisonet, eller om det är antibiotika droppar orkar inte läsa på förpackningen, sen så har Liam fått en jättefin fyrkant mitt på benet som är helt renrakad. Nu kan iallefall ingen klaga på att det är jag som förstört benhåret på honom precis just där. Tänk så mycket en liten öroninflammation kan förstöra, först certprov, sen draghundsdebut i Hällefors som skulle varit avklarat i helgen, Vindelälvsdraget är bara å glömma om jag inte vinner på lotto, helgens wp-tävling i Norrköping är bara å glömma och lika så utställningen om tre veckor. För ett par baskelusker! Usch!

 

Liam är iallefall så söt på djurkliniken, världens bästa ställe enligt honom för alla pratar ju med honom och ger honom godis! Sen är han grymt envis för han total vägrar att somna efter att han fått lugnande utan står helt stel med ögonen uppspärrade tills han faller ihop i en hög. Sen när anti-sömngrejen ges så tar det inte ens en minut förens han står upp, visserligen jävligt ostadigt. Väl hemma är han världens mes som piper och tycker synd om sig själv, han är så svag att han inte ens orkar hoppa upp i sängen utan står bedjande å tittar på mig tills jag lyfter upp honom – däremot hade han inga problem att flyga ur sängen när han hörde att jag öppnade kylskåpet 😉 Spel för galleriet eller vad?

 

Neo tyckte först djurkliniken var ett jävla läskigt ställe, dörrar som skäller och väggar som jamar – farligt farligt. Efter vaccination gick vi en promenad medan Liam blev spolad i öronen och sen passivitetstränade vi i väntrummet. När Liam sedan var klar fick Neo följa med tillbaks in i undersökningsrummet och då var det helt plötsligt inga som helst problem utan han hånglar upp både veterinär och djursjukvårdare. Rädd får han gärna bli men det är så skönt att se att han avreagerar bra och inte har något kvarstående!

 

 

Igår passade ju vi Bikie, så här såg det bland annat ut då

 

Ska på jobbintervju imon, håll tummarna för jag behöver verkligen pengar!!

4 reaktioner på ”Eko eko eko…”

  1. Hahaha, de är så söta när man vet att de mycket väl orkar/kan både hoppa upp och ner från sängen, men ändå gnäller och har sig för att få den extra uppmärksamheten. XD

  2. Vilken snygg och nytrimmade riesen ;-). Blev en dyr historia det där med öron. Tur att humanvården är subventionerad. Håller tummarna på jobbintervjun. Vad ska du jobba med/som?

  3. Haha så typiskt att det ska kosta när man som mest vill att saker ska vara gratis ;D

    Vilka busmonster ! Tänk att en biabädd kan vara för två 😉

Kommentarer är stängda.