En gång i veckan

När jag bodde i Karlstad så kunde jag köpa godis ett par gånger i veckan. Under perioder som jag hade mycket i skolan så kunde det bli en godispåse om dagen. En godispåse enbart bestående av röda ferraribilar och svarta döskallar. Jag är inte kräsen, jag vet bara vad jag vill ha 😉 Sen jag flyttade till Dalarna har det beroendet minskat, främst pga att jag har 6 km enkel väg till närmaste affär men jag har ändå kunnat pilla i mig mina ferrarisar ett par gånger i veckan.

Men i söndags tänkte jag till, nu får det vara nog! Det kan inte vara bra att trycka i sig så mycket socker, för det är ju sockret som jag är beroende av. Från och med nu är det godis på lördagar som gäller för fröken Lönn! Vi får se hur jag ska klara av det.. Kanske är det tur att husse inte bor hemma så mycket för när sockerabstinensen sätter in så kan det hända att åskan slår ner i huset..

Wish me luck…

En reaktion på ”En gång i veckan”

  1. Jag äter bara godis på lördagar och husse är lika duktig han. Så det är liksom aldrig några problem, det är jag och alla andra småbarn som trängs på lördagarna i godisaffären. 🙂

    I dag bloggade jag om er, för ni är så coola!

Kommentarer är stängda.