En iller på speed…

…ungefär så kan man beskriva gårdagens lydnadspass med Neo! Herregud, den hunden alltså. Men men, vad kan man förvänta sig efter att hunden har hållts i stillhet i över 1½ vecka? Det var som att träna med en låda full med dynamit, som vid minsta lilla ovarsamma hantering exploderade! Själva träningen gick dock väldigt bra, så länge en annan är väldigt lugn och belönar väldigt lugnt så fungerar det utmärkt och man har en hund med en sjuhelvetes bra attityd!

Däremot så var budföring med Alexander alldeles för mycket för den lilla spanielhjärnan som då också den drabbades av härdsmälta! Hur såg budföringen ut då? Ja, ut ifrån mig var inga problem men att sitta bredvid Alex gick inte! Nej nej, där sprang han ett par varv runt honom, hoppade upp och ner likt en gummiboll för att sedan komma på att ”- Ja just de ja, jag ska springa till matte igen!” 😀  Ja ja, söt var han iallefall!

Timmies härdsmälta är för tillfället nedkylt, igår visste han precis vad ”fot” innebar, även att fot gick bra!

Liam, ja han är allmänt olycklig just nu. Han vill vill vill men orkar inte riktigt helt mycket som han brukar! Dock har han börjat få följa med ut på lite kortare morgonpromenader tillsammans med Neo och Timmie!

2 reaktioner på ”En iller på speed…”

Kommentarer är stängda.