En kort sväng blev dyr

Körde ett kort pass idag för att testa tävlingssläden som inte sett snö sedan förra vintern, 3 km som kostade mer än det smakade! Jag lyckades nämligen med konststycket att spräcka lcd-skärmen på min videokamera… Inte så farligt om det inte vore för att typ alla funktioner förutom rec är på displayen! Det går nu utmärkt att spela in film samt zooma men man kan inte titta på det eller föra över det till datorn.. Fy fan va trött jag blir!! Insåg även att jag måste göra något åt slädankaret, det hoppar ur sitt fäste vid varje gupp.

Iallefall. Jag tog lite kort under uppvärmningen som iallefall var bra! Ibland går det ju inte riktigt som man tänkt sig, suck, så nu tänker jag sitta i soffan resten av dagen.

En reaktion på ”En kort sväng blev dyr”

Kommentarer är stängda.