En solig torsdag!

Idag har varit en ledig dag, fast en fullspäckad ledig dag! Tog visserligen sovmorgon och fasiken, det behövde jag. Har lyckats bocka av 11 saker av 16 som är på min ”att göra lista” så måste väl ändå tycka att jag hunnit med lite saker idag! För att ni ska slippa läsa om hur jag tvättat, pluggat, diskat, dammsugit och pluggat lite till så kan jag istället skriva om att jag träffat Solveig och Thia idag. Vi har kört lite skidor tillsammans med hundarna där Thia ännu en gång visat att hon är en dragriesen 😀 Jag körde Liam och Neo som tog det lite lugnt idag jämfört med vad de brukar men hade ändå en bra fart på de helt stenhårda manchesterspåren. Solveig lyckades hålla sig på skidorna hela turen medan jag fastnade i ett spår och ramlade – i en uppförsbacke.. Hrmm..

Körde Timmie en sväng efteråt, gick bra tills dess att vi skulle köra om Solveig som nu var ute på klassiska skidor fast utan hund. När hon hejade på Timmie så vart det totalstopp! Jag kraschade en del på den turen och gav till slut upp, Timmie vägrade springa förbi henne även om alla andra skidåkare gick fint. Skejtade hemåt med lös hund istället. Med Timmies favorit utom räckhåll så behagade han sin matte och drog i fullt ös den sista kilometern hem. Helt värdelöst var inte passet, matte fick iallefall jobba lite ”/

 

Idag fick vi även en foderleverans från Foderbilen! Jäkligt smidigt när man bor mitt ute i ingenstanns med ett väldigt begränsat utbud av hundfoder! Stackars brevbäraren blev lite lätt utskälld, fördelen är nu väl att hela Sälen vet om att det är totalt meningslöst att försöka göra inbrott i vårt hus 😉

Galleriet är uppdaterat med bilder från den senaste veckan 😀