Fältvecka med IPO avslutning

På ca 10 dagar har jag och grabbarna avverkat 200 mil när vi kört väst/mellan Sverige runt. Förra helgen var det en rundtur runt Vänern som stod på schemat, förra veckan började med en fältkurs för att avslutas med en IPO-helg i Malung.

 

 

Då vi bara är fyra elever, inkl mig själv, i  min klass så tog jag med mig grabbarna på fältkursen. Vi har samlat material till vår b-uppsats vilket är att beskriva ett område, i vårt fall – en sandstrand! 😀 Vädret var till vår fördel och varken jag eller min gruppkompis Anna klagade över att få spendera 3-5 timmar på stranden. Grabbarna var nöjda över att få härja lösa, bada och tigga fika. Någon vidare träning blev det inte utan bara en massa utevistelse och långpromenader, ett wp pass var allt vi hann med. Har dock lärt mig att diverse fina universitetstitlar inte behöver innebära att man har förmågan att planera eller kommunicera på ett vettigt sätt. Tur att man har trevlig klasskompisar som gjorde veckan bra!

 

 

 

Efter många körda mil runt Tiveden, Skövde och Örebro så styrdes riesenrajden mot Malung och deras brukshundsklubb där det var en IPO-kurs inplanerad. Med gött väder, bra instruktörer, trevlig grupp samt bra boende och mat så kan man väl inte vara annat än nöjd? Fick lära mig massor om skyddsarbetet och fick tips om hur jag skulle gå vidare i lydnaden, och naturligtvis en hel del annat! En supertrevlig helg och jag hoppas att jag får möjlighet att träna tillsammans med Peter och Mari igen, samt se de övriga deltagarna! Kanske senare i sommar?

 

 

 

 

Bilder från veckan som gått finns i galleriet och filmer kommer när jag väl fått tid till att redigera dem!

2 reaktioner på ”Fältvecka med IPO avslutning”

  1. Ska du jaga på ”riktigt” över Neo? Jag vet inte om jag skulle våga det om det finns risk att han skulle bli skjuten, så mkt är det inte värt. Ang söket så är jag helt grön och har ingen aning om var man börjar och hur. Jag litar på Roland som har tävlat SM i sök.. Hur började du att träna in?

Kommentarer är stängda.