Feedback

Alltså, jag vet inte riktigt hur jag ska börja förutom att säga – oj! Så många mejl, så många kommentarer och sms som jag fått från alla positiva människor som finns runt om i detta land! Både från folk som är mina vänner sedan många många år tillbaka och från folk som jag inte känner alls! Tusen tusen tack!

Jag har tänkt lite på det och egentligen, finns det någon anledning till att dopa sig eller sin hund när man tävlar inom hundsport? Är inte det rätt patetiskt egentligen då det, iallefall inte i Sverige, finns några pengar inblandade? Under de tre år som jag har hållt på så har jag bara gått minus, hur mycket pengar jag lägger på hundsport och i synnerhet draget vill jag inte tänka på. Om man vill en tävling så vinner man inga prispengar, ibland vinner man inget pris alls! Imon barmarken och slädhundsstilen som jag tävlar i så är våra placeringar och vinster inte ens meriterande för SBK utan jag tävlar för min egna skull.

Återigen, tack alla ni som följer, hejar och stöttar oss 🙂20120924-111045.jpg

En uppdatering på Liam kanske är på sin plats, Stor-Skägget är inte halt längre! Igår tog vi en skogspromenad på drygt 40 minuter och i morse var vi ute drygt lika länge, och Mr Skägg mår fin fint. Värre är det dock med matte som är förkyld som f-n och ligger i feber. Det innebär att jag måste vila, något jag har väldigt svårt för >_< Även om Liam inte haltar så har jag ändå valt att inte starta i två-spannsklassen (2R) på SM. Liam är drygt 5-6 km/h långsammare än Timmie och för att han ska orka med i Timmies tempo så måste han vara hel, frisk och taggad till 110 %, annars knäcker Timmie honom. Jag kan pressa Liam nästan i oändlighet, han gör allt och lite till om jag ber honom om det, men jag vill att han ska hålla ett par år till så därför tror jag att detta blir bäst i det långa loppet även om det smärtar lite att inte få köra mitt tvåspann. Jag är istället anmäld till cykel och canix, men vilken hund jag startar i vilken klass har jag inte bestämt än. Jag är inte helt nöjd med att starta i cykelklassen pga bit-incidenten på SM 2010 men men. I helgen är det tävling i Falun och Borlänge där vi är anmälda i cykelklass samt canix ena dagen och enspann-kickbike andra dagen, då får jag se hur Timmie går med cykel. Han har ju gått bra på träningen de senaste månaderna men när man jobbar med djur så kan man ju aldrig vara riktigt säker. Så, efter helgens tävlingar blir det att sätta sig och fundera på vilka två hundar som ska tävla på SM och vilken hund som får vara maskot!

Oavsett hur mitt team ser ut inför SM och trots hela dopinggrejen så ser jag fram emot helgens tävlingar så sjukt mycket!! Träffa alla andra förare, se de rutinerade hundarna tillsammans med de nya stjärnskotten, höra och även känna all den förväntan som finns när hundarna står på startlinjen 😀 Drag är allt fruktansvärt roligt!

20120924-111016.jpg