6 reaktioner på ”Film från gårdagen”

 1. Ååå vad kul de ser ut, hoppas på nån gång i framtiden jag med få köra 2 spann spaniels 🙂 Kör du cykel med dom? Supergrattis till VM förresten! 🙂

  1. tack! Jo jag sitter på cykel, det är enklast så tycker jag 🙂 Då kan man hjälpa till lite lagom i uppförsbackarna utan att det blir ryckigt som det gärna blir när man kör kickbike.

 2. Hej!
  Har börjat följa din blogg! Jag undrar vad för ”fordon” man bör ha till 2-3 hundar (alaskan husky)? Cykel? Kickbike? Tre- eller fyrhjulingsvagn? Egna erfarenheter av de båda?

  1. Hej! Vad roligt att du har hittat hit 🙂
   Jag har både kickbike, trehjuling, cykel samt en ATV som jag kör mina hundar med och om jag kör fler än 1 hund så kör jag oftast trehjuling eller ATV, men jag har även kört trespann med cykel men då uppför långa backar 🙂 Själv föredrar jag att köra cykel eller ATV då jag upplever att jag har bättre kontroll då!

Kommentarer är stängda.