Film från uppvisningen!

Tydligen har det blivit något strul med arrangörens film från invigningen så jag vet inte riktigt när den kommer att finnas ute på nätet, tråkigt. Men, vilken tur att jag då satte fast husses GoPro på Lottas trehjuling 😀 Så här får ni en liten känsla av hur det är att stå bakom hundarna…


Som synes så var det en del andra ekipage på uppvisningen som hade lite problem och blev därför ståendes på banan. Grabbarna lyssnade dock fint, och även Singha naturligtvis, och kryssade sig fram mellan dem! Riktigt riktigt bra träningsmöjlighet för mitt spann med massor av folk, hundar och jäkligt konstig miljö med högtalare, bred bana och så vidare. Inget som man är van vid på barmarkstävlingar iallefall!

Uppvisningen var iallefall väldigt uppskattat av besökarna har jag hört och jag hoppas att vi gjorde ett bra jobb med att både representera sporten och rasen 🙂 det var himla kul att se flera av våra dragvänner så här innan säsongen börjat! Sen träffade vi även flera nya då det var många nya ekipage med på uppvisningen som ännu inte kommit ut på tävlingsbanorna, men förhoppningsvis ser man dem till hösten igen!

10 reaktioner på ”Film från uppvisningen!”

  1. Jag fick gåshud på armarna när jag tittade på filmen. Vad tufft, vilken känsla det måste vara att stå där bakom på riktigt! 🙂

  2. Häftigt A-C Det var en fartfylld film. Vilken känsla det måste ha varit.:)

    1. Åh, fresta mig inte Malin!! vill ha en sån vagn 😀 Men man skiter ju inte pengar direkt… Får vinna på lotto först 😉

Kommentarer är stängda.