2 reaktioner på ”Filmbevis från SM”

  1. Hejsan. Jag håller på och tränar lite linlöpning med min springer spaniel och har hittils kört med spårsele då det är det vi har haft hemma. Har kollat runt och försökt hitta vilken typ av sele man ska ha till linlöpning, men blir inte smartare för det. Har läst att till cykling kan man ha spårsele/promenadsele och till skidåkning ska man ha slädsele. Vad tycker/vet du om det? Kan jag köra med spårselen? 🙂

    1. Hej!
      Jag använder en nomesele, som du nog kallar slädsele, till både cykel, linlöpning, släde, skidor. Jag tycker att de sitter allra bäst! Nu vet jag inte vad du har för spårsele, om det är en med rak front eller Y-front, Y-front går ju att springa med men tänk på att den ska sitta lika bra som en nomesele! Skrev ett inlägg ang selar för ett tag sedan: https://lillaliam.se/?p=4362

Kommentarer är stängda.