4 reaktioner på ”Filmer från Skånedraget”

    1. Nja, om jag tycker att det är jobbigt så pratar jag inte lika mycket 😉 det är lite intressant för jag pratar inte alls lika mycket med dem när jag åker skidor, släde eller springer, inte ens när jag cyklar på träningarna så pratar jag med dem. Men om jag cyklar på tävling så babblar jag en hel del med dem, iallefall som nu när andningen inte var ett problem. Vet inte om det ger så mycket egentligen då han håller samma tempo på träningarna när jag inte pratar men ja, det bara blir så 🙂 det positiva är ju att han är van vid ljud och därmed inte störs av andra ekipage eller pratande publik, det är annars ett problem hos vissa andra ekipage.

      Sen är jag ganska ”tänka högt”, jag kan diskutera med mig själv när jag grejar med andra saker också. Skulle någon höra mig när jag är hemma själv och diskuterar vad jag behöver för ingredienser till middagen så skulle de nog tro att jag är knäpp! Sambon har dock vant sig, och vet att jag är lite knäpp 😉 .

Kommentarer är stängda.