Födelsedagsfirande

Inför helgen som gick visste jag inte så mycket, bara att vi inte skulle vara hemma enligt husse. Sånt gör mig fruktansvärt nyfiken så att inte veta vart eller hur vi skulle spendera helgen var jobbigt! Dock hade jag lite misstankar, bland annat så hade min fru Sanna inte hört av sig på ett tag vilket är underligt. När Alex och Louise var uppe i fredags så sa han något som var väldigt konstigt, nämligen att mamma skulle skicka upp min födelsedagspresent med post. Anledningen till att det uttalandet var konstigt var att jag pratade med mamma tidigare i veckan som då sa att hon hade gett presenten till Alex.. Hm..

 

På lördagen blev jag iallefall beordrad att packa in hundar, kläder och mig själv i bilen för att sedan köra efter husse. Vi körde sydväst från byn och då fanns det enligt mig tre alternativ, Norge, Årjäng eller Karlstad. Efter ett par timmar blev det de sistnämnda, Karlstad! Husse hade där tänkt på allt 🙂 Först svängde vi in på Max för att äta, en hungrig AC är nämligen en grinig AC och det vill vi ju inte 🙂 Sen for vi ut på Hammarö, där jag egentligen bara vet tre platser, hundklubben, No Coast Racing’s garage och Chaos event. Först körde vi till klubben för att där rasta hundarna och sedan åkte vi vidare till, och till slut kom vi fram till slutdestinationen – chaos event! Väl där väntade väntade vänner och familj för femkamp och paintboll! Efter 4 fyra roliga timmar i ösregn så blev det dusch och ombyte för att sedan spendera kvällen på en resturant med massor av skratt och god mat.

Fler bilder finns i galleriet!

 

Tack alla för att ni kom och firade dagen med mig! Tusen tusen tack! Det var så kul att träffa er igen och jag hade så himla roligt, både med er och åt er 😉

Tack Husse för att du fixade den här helgen. Det finns inte ord som med rättvisa beskriver hur mycket du betyder för mig!

2 reaktioner på ”Födelsedagsfirande”

Kommentarer är stängda.