Födelsedagsfredag

Då var det fredag och inte vilken fredag som helst, utan födelsedagsfredag 😀 Idag fyller jag hela 24 år, grattis till mig själv 🙂

 

Började dagen tidigt som satan eftersom jag hade tid för besiktning 07:20 i Kristinehamn eftersom det var fullt ända fram till i mitten av november i Karlstad. Resultatet blev att jag visst har glapp i en styrled, bara att laga och besiktiga om. Har fått många – ”åh va tråkigt” sen jag berättade det men ärligt så är jag inte ett dugg ledsen, mycket bättre att det upptäcktes nu än att bilen kolapsar när jag är mitt ute i ingenstans utan mobiltäckning (vilket är rätt ofta när man bor i värmland). Riesenrajden har ändå tid hos verkstaden om två veckor så det var bara att ringa å lägga till ännu en grej på att-göra-listan. Dyrt? Ja, det är då inte gratis att ha bil! Lika bra å betala å se glad ut!

 

 

Vidare har jag varit i skolan på en totalt meningslös lektion eftersom inte ens läraren kunde GIS-programmet som vi jobbade i, fick iallefall träffa min trevliga klass ett par timmar 🙂 Sen drog jag, grabbarna och resten utav familjen dvs Mamma, Niclas, Louise och Alexander ut på en solig promenad i skogen. Familjen fick se hur den annars så snälla cockern förvandlades till kampcockern som tar ut sin hämnd på Timo!

 

 

Efter intag av sol och frisk luft fick grabbarna stanna hemma medan vi tvåbenta åkte ner på stan! Och som vanligt, när man fyller år så shoppar jag och mamma betalar 😀 Det blev nya fiiiina vinterträningsbyxor från Craft, fodrad vinterträningströja från Adiddas och två par skor. Efter att ha granskat alla sportaffärer och skobutiker så har jag kommit fram till följande:

 

1 – Stadium bör nästan inte klassas som en sportbutik längre. Visst, de har massor av sportkläder och skor men inget utav det är av ”träningskvalité” (träningsunderställ av bomull – hallå?? Bomull drar åt sig svett som en svamp och ett underställ ska hålla en varm och torr – inte blöt av svett!). De har fullt av jätte-varma-fluffiga-och-supersize-jackor som säkert är bra om du sitter på läktaren och tittar på medan de andra spelar, men om du tänkt att röra på dig så är de totalt otympliga!

2 – Jag är väldigt kräsen när det kommer till skor, eller rättare sagt – extremt kräsen. Letade efter ”gå-ut-skor” vilket för mig är synonymt med stilettklackar, svarta eller vita, rundad tå och inte massa tusen olika spännen, rämmar och nitar. Less is more! Jeans med fräsig skärp, en snygg topp, nåt armband och ett par enkelt snygga skor. Att hitta såna skor är inte lätt, speciellt inte när modet säger något helt annat. På skopunkten hittade jag ett par skor med stilletklackar (!) och i en annan affär hittade jag det andra paret som dock har ett mycket högre skaft.

 

 

Ikväll blir det mat på stan innan det blir en tidig kväll eftersom jag imon ska göra lämplighetstest för bevakningsutbildnignen med Liam – igen! Hoppade av den andra kursen eftersom deras tidschema inte riktigt passade mig och då ville den ansvariga för den här kursen att Liam gjorde om testet. Suck! Är sedan tidigare trött på tjänstehundsutbildningarna så det här börjar väl inte bra direkt men men, vad gör man inte för att få en ”riktig brukshundstitel”. Två SM-brons på 1½ månad är tydligen inte tillräckligt bra!

4 reaktioner på ”Födelsedagsfredag”

  1. GRATTIS – igen då 😉 !! Här är de snö! så Polar-Lyra TRIVS!! Ögonlyst-Overall-JoJo..hmm.. ja, ok då.. I morgon spår de regn.. satsar på spår för doggsen”. En helg med HELA fam hemma =O. Ha de Bäst! //ELL

  2. MÅNGRA GRATTIS BLIR DET I EFTERSKOTT; till Liams dragmedalj, på födelsedagen & till ny tillskottet!
    Här är det det full fart på Conrad och de svarta laktrisbåtarna:-) Javisst är Conrad ett coolt namn. Han är döpt efter en…get ….!

    Fräcka boots, de kunde ju vara nåt för min firma logo med zip;-)

    kramar från Sjunnis.

    Marie

Kommentarer är stängda.