Första dagen på näset

Då så, nu var vi Näs-bor! 😀 Vi började dagen med ett kortare cykelpass på 12 km för att utforska en utav alla de oräkneliga skogsvägarna som finns här! Jag hade tänkt att cykla längre men utan mat i magen och dåligt med sömn pga den jäkla astman så blev tröt orken ganska fort. Blir att ringa till vårdcentralen imon och få något så att jag kan andas, för det hade ju änna varit trevligt.

 

Vad har vi gjort annars då? Ja, inte så mycket. Det är en del som ska packas upp och ställas i ordning om man säger så. En sväng ner från fjället blev det också få Niclas skulle hem till Göteborg igen samtidigt som vi passade på att handla. Vi har även kollat mtb-spåren som går här och fasiken alltså, jag är så sugen på att köra nu! Men, imon ska jag infinna mig på jobbet kl 7 så det blir inget med det ikväll iallefall.

 

Men, i morgon är en annan dag 😉

2 reaktioner på ”Första dagen på näset”

Kommentarer är stängda.