Från iblandbo till Sälenbo

Har varit lite dålig på att uppdatera, det går liksom i ett just nu så jag hinner knappt göra annat än att plugga, jobba och träna hund. Ibland får dock de två förstnämnda maka lite på sig till förmån för mannen som jag är Iblandbo med, alltså vi bor ihop ibland och ibland är det här, ibland är det där = inte sambo,delbo eller särbo – iblandbo! Rätt okej men inte optimal att bo så långt ifrån varandra men men, man kan inte få allt i världen.

 

 

Så, över till hunderiet. Va har vi då hittat på de senaste? Förutom att jag haft för mycket energi över, vilket resulterade i ”i ett hus i skogens slut” här nedan så har vi kört en del drag 😀 I torsdags hade jag och Anna på silver-bullet.se en prova-på-kväll där barmarksdrag stod på schemat. Himla kul! Körde egna hundar innan och efter där Timmie gjorde att jag fick ännu en spricka i en framtand, det är inte helt riskfritt att köra barmarksdrag med hundar som sprutar sten. Har även kört lite tvåspann (Neo+Liam) då jag ev kommer att köra så på nån tävling i höst, har inte riktigt bestämt mig än. Annars så är grabbarna anmälda till höstens tävlingar som börjar nu till helgen! Lördag kör vi i Falun och på söndag blir det Borlänge. Nästa helg är det tävling på ”hemmaplan” eller hemmalän iallefall med Filipstad på lördag och Hällefors på söndag! Spännande spännande! Ser fram emot att träffa alla dragnördar som man lärt känna de senaste året 😀

 

 

Sen till nåt som några utav er redan vet, planerna för vintern börjar ta form! I slutet av november flyttar vi norrut för att under ett par månader bli Sälenbo! Mitt jobb är klart och Mannen väntar fortfarande svar från de jobb som han sökt så för guds skull, håll tummarna för att han får det, annars kommer han ha höga bensinkostnader de närmaste 5-6 månaderna ”/ Men, vad jag ska köra hundspann i vinter 😀 woho! Ni kommer vara så trötta på alla blogginlägg som bara kommer att handla om hundspann!

 

3 reaktioner på ”Från iblandbo till Sälenbo”

  1. Hej!
    Å vad härligt ni kommer att få! Lycka till med jobb till er båda och en snörik vinter önskar vi oss!
    /Annika, Lexus o Arwen!

Kommentarer är stängda.