Från rött till grönt

Då har vi officiellt bytt färg inom tjänstehundsarbetet från räddningens röda outfit till Försvarsmakten gröna uniform!

Liam klarade lämplighetstestet för utbildningen till försvarsmaktshund med bravur! Att bli hanterad och upplyft i halsband samt buk är en baggis för Liam och skottet fick jag inte ens en reaktion på (vilket bara bekräftar det jag sagt, han är skövdeberörd, inte skottberörd!!). Det vi måste träna på är att ligga i bas men det visste jag sedan tidigare.

Neo fick testledarna att diskutera minimi-höjden på hundarna eftersom de tyckte att även kampcockern skulle genomgå testet. Dessvärre är gränsen satt till 45 cm vilket neo inte är! Han gick dock inte lottlös ifrån kvällens aktiviteter eftersom vi hämtade hans wp-sele som Ray så snällt sytt åt oss!

4 reaktioner på ”Från rött till grönt”

  1. Kul A-C ! Synd, som sagt, att inte Neo fick vara med han också 😉 ..han skulle nog fixa det med bravur han också! Lycka till med fortsatta träningen! /A

  2. Ja, med ett skägg till så blir golfen lite liten förstår jag… Vi letade inte så värstans länge så jag har tyvärr inget att rekommendera, men jag läste i tidningen i morse att bensipriserna är på väg uppåt så bränslesnålt är väl att rekommendera! Lycka till!
    Sugen på promenad någon dag? I VANLIG takt! 🙂

  3. GRATTIS 🙂 Samma här förövrigt – vi gjorde inträdesprovet för två veckor sen, så vi kanske ses i det gröna någon gång 😉
    Kram från oss!

Kommentarer är stängda.