Fredag

I morse hade jag ställt klockan på 08:00 för att kunna köra släde på morgonen. Gissa besvikelsen som uppstod när jag kom ut och det regnade! Aaaaahhh!! Jäkla skit… Bara att gå en promenad istället för att sedan gå in och sätta sig med c-uppsatsen.

 

Kl 12 kom Dollar för årets första klippning. Det var ett svart Lambi-lamm som kom hit men ut vandrade en snygg riesen!

 

Slängde i mig lite mat innan det var dags för årets första spinningpass, min första pass på cykel sedan november… Var helt på det klara med att jag skulle avlida på cykeln och sedan krypa hem men icke då! Trots att jag var helt genomsvett och slut i benen så dog jag inte och jag kunde gå normalt hem 🙂 Det måste varit mitt mantra ”SM-guld till hösten, SM-guld till hösten, SM-guld till hösten” som tog mig genom det hela.

 

Hem, duscha, äta, packa väska och ut i bilen med hundarna för lite lydnadsträning på Universitetsparkeringen med Linda och Anna. Timmie och Neo fick störningsträna vilket gick fint. Liam fick träna uthållighet där han körde igenom hela BH-lydnaden samt framförgående innan han fick sin kong. Har kommit på att han fungerar helt klart bäst när man tar ut honom ifrån bilen och kör ganska så direkt, ingen lång uppvärmning alls alltså för att han ska gå som bäst. Medans detta hände så roade sig någon utav smågrabbarna med att käka upp den nya dynan som jag köpt till dem i bilen – tack för den…

 

Efter det åkte jag ut till Ulvsbyn för att köra lite släde i mörkret med grabbarna! i 8,5 km hörde jag på ljudet utav snön som packades under medarna och på hundarnas andning. Balsam för själen. De höll ett bra tempo på drygt 17 km/h med ett par spurttoppar på över 30km/h. Helt okej för ett team bestående utav 1 ½ hund! Hem, fodra hundar, fodra mig själv, blogga och nu soffan med Hannibal!

3 reaktioner på ”Fredag”

  1. Det låter toppen med hundägare, som kör upp spåret! Hm, ja de finns ju nackdelar även med Stockholm 😉 Sytt om selen?? Det var duktigt! Skulle inte våga sätta en nål i ngt tygaktigt, av rädsla för att förstöra det.

    1. Nä, nån ipo-karriär blir det inte för Liam! Tränar mest för att få lite nya moment att träna på 🙂

Kommentarer är stängda.