Fri lördag

Mina helger brukar vara bokade flera månader i förväg. Varje vår och varje höst är det  något varje helg:  tävlingar eller läger, resten utav årets helger är det träning eller andra träffar som gäller. Det är visserligen jävligt kul, annars hade jag ju naturligtvis inte bokat in mig, men ibland är det så himla gött att inte ha något planerat. Inga måsten utan man kan bara ta dan som den kommer.

 

Som idag tex, då vaknade jag inte förens 9:30 och då var det jag som vaknade först och inte grabbarna! Började dagen med en kortare skogspromenad där de gick rejsa av sig den värsta morgonenergin. Käkade en go frukost, kollade på skidskytte, snackade skit med Marie på telefon och klippte Liam! Planen var att klippa honom ”medel-kort”, det höll i ungefär en minut sen åkte kortaste skäret fram och nu är han snaggad igen…

 

 

Tog en skogspromenad där grabbarna fick härja i skogen och köra lite intervaller på ängen. La in gamla album på hemsidans galleri (år 2009 är klart och snart är 2008 klart, sen är det ”bara” 2007 kvar!), snackade lite i telefon igen innan det var dags för lite tvätt-tid. Ungefär så kan en helt oplanerat dag se ut! Planen för resten utav dagar är att fortsätta å tvätta för att sen börja skriva årets resumé blogg och….

 

…chilla lite 😉

3 reaktioner på ”Fri lördag”

  1. Och du fick med en bild på den ”snyggaste” deltagaren. Han m nr 20 på bröstet. Var det en av dom som Wenche valde ut? Det var kul att vara där. Första men inte sista för mig.

    1. Ha! Nä, Wenche tyckte att jag skulle ha en utav figgarna, han som var med i runderingen. Tror dock att det mest var för att hon skulle få lite lammkött att titta på 😉

Kommentarer är stängda.