From dusk to dawn

Tävling från morgon till kväll idag, phu! Började dagen med att tävla i barmarksdrag på ”hemmaplan”, eller nästan iallefall, det var ju i samma län 😀 Filipstad stod för arrangemanget och trots ombyggnation i området vilket innebar något kortare banor än tidigare så var det lika trevligt som vanligt.

 

Körde ”bara” två lopp idag, först Liam på cykel och sen springa med Timmie-plutt. Liam tog första placeringen i sin klass, där de var två stycken tävlande, med tiden 10:18 och om jag inte minns helt fel så hade vi 1:10 ner till tvåan. Om man skulle slå ihop B+C klass kvinnor så skulle vi fortfarande ha en första placering, om man blandar in herrarna så är det enbart Hans med Lack som slår oss med tiden 9:40! Hans och Lack vann naturligtvis sin klass, stort grattis!! Skägg-power 😀 Timmie var själv i sin klass och då alltså både vann och förlorade, beroende på hur man ser det 🙂 Sprang 2,5 km på 10:40 och jag är faktiskt himla nöjd för jag är verkligen ingen springare! Loppet såg ut som vanligt med en lugn Timmie i starten, en skrikande matte den första halvan av banan och sen – Hallelulja! Hunden saktar ner från fullt-ös-galopp till lätt galopp vilket jag orkar att springa i. Det tar sig 😉 Anna och Sillen gjorde debut i motionsklass och det såg så himla bra ut! Jag ser fram emot att få en riktigt duktig konkurrent i min klass nästa säsong Anna!

 

Efter prisutdelningen slog jag rekord Filipstad-Karlstad och hade ett par minuter till godo när vi rullade in på OgSolsta där det var dags för Bh-prov med Timmie! Han var inte helt fokuserad men gjorde en himla bra platsliggning och hyffsade moment. Domaren tyckte tydligen annorlunda än mig, vilket var tur, och gav oss betyg från ”god” till ”utmärkt!” vilket gjorde att vi blev klart godkända! Bästa moment var sättande under gång, det som strulat mest men när det väl sitter så sitter det!

 

Så nu heter Timmie, BH Deen’s Timo!

 

Idag har fler skägg varit duktiga, Elisabeth och Lyra slog på stort och fick ett första pris och första placering i lydnadsklass 2 😀

Grattis Mum!

En reaktion på ”From dusk to dawn”

Kommentarer är stängda.