Full fart mot helgen!

Jobb, jobb, jobb! Är inget annat känns det som. Jobbade en bit över 200 timmar förra månaden och denna lär väl hamna på någon liknande, och tyvärr blir man inte rik när man jobbar i butik och inom vården. så det är inte konstigt att man känner sig lite sliten som jag gör idag. I helgen kommer båda mina bröder som ska jobba med ett filmprojekt och åka skidor, själv ska jag… Ja just det, jobba.

20121109-164538.jpg

Ja ja, hösten är som den brukar för mig med andra ord 😉 fullt ös medvetslös! Är det inte SM i barmark vi tränar för så är det SM på snö! Men, vad skulle jag gjort annars? Sitta hemma som många andra? Nej, det hade jag blivit tokig utan! Då gillar jag nog allt mitt far och fläng ändå. Bara jag få stå bakom hundarna nån gång i veckan och umgås med husse så är jag ganska nöjd 🙂