Fullt upp!

Så var det äntligen måndag 😀 Helgen för mig har ju väldigt sällan inneburit någon tid för lugn, helg innebär numera alltid jobb där det är fullt ös från öppning till stängning, 9 timmar om vi har tur dvs! Somliga tycker att det är helt okej att komma in två minuter i 18 för att ”bara” hyra 4 kompletta alpinutrustningar, 2 snowboardpaket och tre längd.. ja ni förstår..

 

Idag är det som sagt måndag och då var det dags för lite slädkörning 😀 Körde ett nytt spår idag och fasiken alltså, det är verkligen sprint jag vill syssla med! Grabbarna höll ett snitt på ungefär 19 km/h och att susa fram på ett kurvigt spår med grabbarna i full galopp framför en är bara så jävla roligt! Helt sanslöst!

Efter hundtid blev det dags för skotertid med husse och hans arbetskompis. Efter för mycket frisk luft, sol och skoterkörning så kan det se ut så här! Den stora människan är herr skoterguide, den lilla människan är jag 😀

Igår körde vi en stund på gymmet, husse å jag. 30 minuter på spinningcykel, en stund med övningar för mage/rygg och sist 25 minuter med intervall på löpbandet i Timmie-fart, sjukt jobbigt! Idag känns det verkligen i heeeeela kroppen!