Fyrspann a la riesen/cocker

Dragträning idag tillsammans med Thia och Solveig! Thia gick i spannet medan Solveig satt i släden och njöt 🙂 Vi körde 5,5 km till en myr där vovvarna fick springa av sig och härja lite innan vi körde samma väg hem igen. Grabbarna och Thia hade bra fart hela rundan och låg i galopp hela tiden förutom i ett par tuffa uppförbackar – bra jobbat av vovvarna idag! Tack Solveig för sällskapet och lånet av Thia!

När jag kom  hem hade jag fått ett brev av försäkringskassan där de så snällt meddelade att de nu visste precis vad jag skulle göra med de pengar som jag sparat ihop 😀 Det ska nämligen gå till en felräkning som de gjort för 2 år sedan – tack! Nu slipper jag fundera på om de pengarna skulle gå till en ny kamera eller kennelnamn, videokamera och bilservice!

Som tur var så kom husse strax efter och piggade upp lite, blommor, kex, Ben&Jerry-glass och ett par underställsbyxor. Skit på er FK, ni ska få era pengar för man kan faktiskt vara ekonomiskt fattig och fasligt lycklig å förälskad ändå!

Matte hjärta husse!

2 reaktioner på ”Fyrspann a la riesen/cocker”

  1. Fick precis samma roliga besked från FK, att man fått för mycket bidrag för två år sedan. Försökte ringa dom, 27 minuters kötid. Men ja, man kan vara lycklig ändå 🙂

Kommentarer är stängda.