Fys x 2

Träna, träna, träna. Är det inte hundar som ska tränas så ska jag själv tränas!

Idag började vi dagen med att inse att jorden inte gick under kl 02 inatt som den skulle göra, det är vi tacksamma för! För att fira det fick Liam och Neo dra kedjor i lössnön medan jag och Timmie pulsade oss svettiga.

20121221-125403.jpg

När B1 och B2 var färdigfysade for jag och Timmie till Hundfjället för att åka lite längd. Körde Timmie i drygt 4 km sen fick han springa lös så att jag kunde träna själv. Längdskidor utan hund känns totalt meningslöst och att åka längd med lös hund känns också meningslöst men inte lika mycket 😉 Timmie gör sitt bästa för att sporra matte, gärna genom att rusa uppför backarna för att sedan stå längst upp å studsa och skälla precis som om – kom igen då! Jobba lite!!! Sista km hem fick Timmie dra igen och då fullt ös! Timmie hade nämligen inte glömt – vilket jag hade gjort – att jag lagt bollen, som vi lekte med under uppvärmningen, hos husses skotersafari 🙂 ibland är det bra med nån motivationshöjare då och då!

20121221-125953.jpg

Nu chillar iallefall Timmie på jobbet resten utav dagen!

20121221-130115.jpg

En reaktion på ”Fys x 2”

Kommentarer är stängda.