Fysig vecka!

Så var ännu en vecka över, eller iallefall vardagarna är nu borta och bara helgen återstår. Hade opponering på b-uppsatsen igår vilket gick fint och nu är allt från b-kursen inlämnat och godkänt, känns bra! Har alltså tre dagars sommarlov innan jag på måndag kl 07:00 ska infinna mig på sommarjobbet där jag ska slita häcken av mig de närmsta 10 veckorna. Ingen sommar för mig alltså men fasiken va kul jag ska ha för alla pengarna till hösten 😀

 

 

Den här veckan har grabbarna bara fått fysträning, långpromenader och kvällspromenader med Karin och hennes brudar. Gött tycker mina grabbar, jobbigt men roligt anser Milo som till vardags är trädgårdshund och förste vakthund hos familjen Jacobsen. Veckans fysträning har sett ut ungefär så här:

 

Måndag
Morgonjogg 5 km

Tisdag
Ingen fysträning

Onsdag
7 km terrängjogg på morgonen
30 minuters tung dw, intervaller

Torsdag
Ingen fysträning

Fredag
Cykeldrag 5 km

 

 

Som synes är inte promenader inräknade för de räknar iallefall inte jag som någon fysträning om det inte är klöjveväska involverat. Skulle jag ta med alla timmar som vi promenerar så skulle listan bli väldans mycket mer längre, med tanke på att vi bara i tisdags var ute fyra timmar och i torsdags tre. Gick för övrigt en promenad med grannen och hennes hanhund i morse och jag måste säga att det är väldigt skönt att ha en okastrerad riesenschnauzerhane som utan problem kan umgås och till å med bjuder upp en något osäker hane i samma ålder till lek! Mammas duktiga skägg det 😀  

 

 

Imon står sök för Neo på schemat, har planerat uppletande för Liam samt intervallträning i sandgropen för alla tre vovvarna efter avslutat brukspass.

 

 

Galleriet är uppdaterat med veckans bilder, alla foton från 2009 ligger nu uppe och albumen från 2008 håller på att fyllas på. Har gjort klart januari och februari, bara tio månader kvar och sedan hela 2007 också… Det tar tid!

En reaktion på ”Fysig vecka!”

Kommentarer är stängda.