Fysiga vovvar

Söndag morgon – Sökträning för Långörat – hur svårt ska det vara att fatta grejen med fastrullen?! Timo fick agera vallningsvalp 🙂

 

Söndag kväll – 6,5 km barmarksdrag på cykel för Mr Skägg med Karin och Sassi. Satan i gatan va bra vovvarna gick! Får rysningar bara jag tänker på det 🙂 3 km lösspring bredvid cykel för Mr Skägg, Långöra, Sassi och Mira. En liten promenad med Timo i skogen avslutade söndagen.

 

Måndag morgon – Skogsröj för hela flocken sen simning för Liam. Hämta färskfoder i Forshaga, socialträning för Timo. Backträning i Skåre, 5  gånger upp å ner för slalombacken. Matte sprang 3 av 5 gånger (inte illa!) medan Liam växlade mellan 8 och  16 kg kedjor och Neo 4 resp 8 kg. Fyyyy fasiken va de jobbade bra! En stunds skogslullande med Timo sen ut till Våxnäs för att lämna in ett cykelhjul på lagning. Sen, äntligen hemma! 

 

 

Vem sa att studenter har lite att göra?!

2 reaktioner på ”Fysiga vovvar”

 1. Hej!

  Jag är så dålig på att kommentera (det går inte av ngn anledning i min iphone o jag surfar mest där nu för tiden…) så jag har missat att gratta till en massa; framförallt nya lilla mini-skägg timo och till er godkända start med mr big skägg:D

  Mini skägget ser ut att stormtrivas o är ju bara för söt!

  (Tur att du är student så att du hinner med allt;)

 2. Hej Anna-Carin!

  Vilken underbar sida du har, jag läser varje dag o njuter. Du är ju så jätteduktig med dina hundar. Lilla mini-skägg är ju jättesöt trots vindögdheten men den växer nog bort innan utställningspremiären eller va tror du?

  Lotta o Lilleman

Kommentarer är stängda.