Gårdagens latmask får pisk

Igår var tanken att köra skidteknik efter jobbet men efter att ha playdateat en riesenvalp så kom latmasken och jag åkte hem istället. Det fick bli ett bodyrock-pass hemma med en bilteama-katalog-läsande-husse som sällskap. Det enda peppande som kom ur hans mun var ”hur stark tänker du bli?” Tillräckligt stark för att ha en chans på SM blev svaret, huruvida det stämmer återstår att se. Fem dagar kvar :O ska bli sjukt roligt!!

Riesenpöjken som vi träffade igår var himla söt! Han tyckte grabbarna var lite stora och inte blev det bättre av att Liam tyckte att han skulle tuktas, jävla surgubbe, så in i bilen flög ett stycke stor-skägg. Neo var däremot en lattjo lite pryl som man kunde jaga enligt Egon 🙂 då husse håller på med cykling så hoppas ju jag att detta blir en barmarksriesen av allra bästa sort, förutsättningarna finns ju där!

Iallefall, gårdagens latmask fick se sig slagen idag, det blev 40 min skidor med grabbarna lösa och sen ett BR-pass innan jag och Neo stack till jobbet.

20130117-124020.jpg

Det var lite bitigt ute, -21, men med ordentligt med kläder på både mig och hundarna så gick det bra 🙂

20130117-124102.jpg

20130117-124114.jpg

2 reaktioner på ”Gårdagens latmask får pisk”

  1. Tack för i går jätte trevligt att träffa er allihopa. Det var ju inte meningen att störa i träningen. Tur att du motade masken och körde ett pass hemma.
    Kör hårt! Anders och Jenny

Kommentarer är stängda.