Geggamojträning

Tänkte tempoträna idag igen fast på en annan väg, som jag trodde skulle vara bättre. Jag hade fel, fett fel.. 12 km avverkades på 60 minuter, t-o-l-v-k-m-p-å-6-0-m-i-n. Ja, nån tempoträning vart det ju iallefall inte! Det var tungt, tungt som fan! Jag var så förbannad ett tag, för att det inte gick att cykla fortare, att jag nästan började grina av ilska. 80% av sträckan såg ut som nedan och även om jag, iallefall om jag får säga det själv, ändå har hyffsad kondis och benstryka så gick det inte att cykla fortare!

20121123-171552.jpg

Fick iallefall upp hundarna i galopp ett par gånger där vägen inte var så mjuk.

20121123-171601.jpg

Den bästa biten av sträckan var när vi körde på MTB-spåren, torra och fina! Hundarna kunde springa på ordentligt och med tanke på vädret så behövde jag inte oroa mig för att möta någon 🙂

 

Väl hemma blev det ett snabbt efter-träningsmål med en hemmabakad saffransbulle (duktiga jag bakade grekiskt lantbröd och saffransbullar i morse!) och en proteinshake innan jag satte igång med middagen som idag blev renskavsgryta (renskav, kantareller, lök, grädde, lingon = volia!)  med ugnsbakad potatis och morötter!

20121123-171610.jpg

En reaktion på ”Geggamojträning”

Kommentarer är stängda.