Go-Pro harness

Innan dagens träning drog igång så var jag inne på stadium å köpte mig en sele till min (läs: husses) GoPro! Och ja, jag kunde ju inte bärga mig utan var tvungen att testa direkt! Som jag skrev i tidigare inlägg så var hundarna inte riktigt lika taggade som jag tack vare solen så några super rundor blev det inte. Men, håll till godo på det som bjuds!

 

Först ut är Nikki på sin 2,5 kms runda där folk ännu inte har lärt sig att skejtdelen inte är nån jävla fikaplats. Sen vet jag inte riktigt vad det var med folk då det var flera som visslade (!!) när jag åkte förbi med Nikki, inte konstigt att lill-stumpan tappade fokus ibland. Idioter. Men hon gör ju sitt yttersta som alltid! Jag ber om ursäkt för eventuella svordomar och idiotförklaringar av övriga åkare i filmen… Och ja, jag är fortfarande förkyld och nej, jag har inte tagit min astma-spray så jag flåsar, lite lätt 😉

 

Näst på tur är Timmie. Vi värmde upp och kollade av hur fjärren fungerade efter 7 månaders uppehåll. Inte helt tokigt ändå, men positionen måste ju förbättras lite. Tur att det är långt kvar till sommaren vilket är den tiden jag brukar få ett lydnads-ryck 😉

 

Timmie fick träna på att ta sig igenom folkmassor då jag upplever att han gärna saktar in lite innan dem på tävling eftersom han lärt sig att folkmassa = slut och då ska vi stanna. Därför tränade vi idag på att ja, man kan sakta in i folkmassor MEN man ska ta sig igenom dem och inte stanna! Och ja, han svarar ju bra på kommandon, ibland lite för bra än vad jag hade tänkt mig.

 

Efter folkmasse-träningen och ett varv på 2,5 km slingan utan skejtdel körde vi 5 km skejt.  Som synes går varken Nikki eller Timmie förfullt och helt ärligt så vet jag inte riktigt varför, spåren var hårda och de borde vara utvilade men de ger ändå inte allt. kanske har de bara en medioker dag? Nåväl, här är starten av Timmies andra varv på 5 km.

 

6 reaktioner på ”Go-Pro harness”

  1. Fantastiskt kul att se och gud vad du kör.Imponerad.Vilket arbete du lägger ned på dina fina hundar!

  2. Blir alltid lika längtansfull när jag går in på din blogg eller ser dina videos. Hoppas verkligen på att ordentlig vila o (förhoppningsvis) ett samtal/möte med sjukgymnast kan få ordning på kroppen min… Verkligen toklängtar ut i spåret!! Idag var det så sjukt underbart väder, hade varit idealiskt joggingväder för längre tur. Men blev bara en 6-7 km promenad med väääldigt lätta inslag av jogg typ 80 m. Får njuta av dina inlägg istället o låtsas att det är jag som åker 😉

  3. Jag blir åksjuk när jag kollar 🙂 man ena följer med i svängarna, som när man spelar super Mario 🙂 kram <3

  4. Hej o hå vad det går och ja visst har du duktiga hundar men de är ju inte födda med dessa kunskaper, heja A-K 🙂
    //Malin

Kommentarer är stängda.