Grabbarna vilar, matte fysar

Vår vecka består nästan alltid av träning, varje dag. Om hundarna har vila så tränar jag, när jag vilar så har hundarna fys. Ibland tränar vi samma dag men det är väldigt sällan som vi vilar samma dag. Igår hade vi dock en sådan dag! Igår blev det ”bara” en promenad i skogen innan jobbet och en kortare koppel promenad efteråt. Ibland behöver man såna dagar också 🙂

20130216-130504.jpg

Neo var med på jobbet och satte som vanligt Emil i arbete 🙂

20130216-130512.jpg

20130216-130518.jpg

 

 

 

I morse vaknade jag till ljudet av att nån hund spydde. Masade mig upp och insåg att det inte bara var att torka spy, någon hade även kissat ner typ hela hundrummet (!) Det såg ut som nån hällt flera liter över golvet! Herregud, måste varit typ 2 år sedan nån kissade inne sist och då var Timmie valp! Troligtvis var det Timmie som kissat då han badade igår och den hunden kan ju inte hålla truten stängd utan han är som en tratt i duschen. Nåväl, det finns värre saker i livet så det var bara att börja städa.

Väl ute fick grabbarna springa lösa medan jag skejtade i skoterspåret och jag måste säga att det gick över förväntan. Det kändes som om jag hade ganska okej fart utan några hundkrafter som hjälpte mig framåt. Timmie blev igår kväll klippt, eller avskalad, och fick springa med täcke på sig. Det är visserligen inte så kallt idag men hellre ta det säkra före det osäkra! Körde 40 minuter skidor, ett kort lydnadspass med Timmie (dags att börja damma av lydnaden inför vårens rallylydnadstävlingar) och ett BR-pass för mig.

20130216-130532.jpg

20130216-130540.jpg

 

Började arbetsdagen med en varm choklad med grädde! Sockerchock deluxe men ibland måste man unna sig lite gött 😉

 

 

20130216-130559.jpg