Grattis på födelsedagen Neo!

Idag blir världens bästa kampcocker hela 6 år! Under våra nästan 5 år tillsammans har vi hunnit med en hel del och fler äventyr lär det säkert bli!

IMG_3036.JPG
För att bara vara en side-kick till skäggen så har han ändå samlat på sig lite meriter. Förutom att han är i lydnadsklass 3, rallylydnad avancerad samt uppflyttad till lägre klass så har han lite ovanliga tävlingsmeriter som godkänt BH och UHP, vilket jag inte tror någon annan cocker har. Han har även flertalet bra placeringar i draghundsporten med ett SM-guld i Sp4 (fyrspann släde) samt ett brons i 2R (kickbike 2 hundar). Inom det jaktliga har han bara ett godkänt Vattenprov men ja, bättre än inget med tanke på att vi inte fokuserat på det.

I födelsedagspresent fick Neo springa nästan 20 km tillsammans med Nikki medan jag åkte skidor bakom. Tog en liten fika i Lindalens fäbod där både jag och spanielarna tog oss en våffla innan vi åkte vidare. Så nu är de ganska så nöjda med livet 🙂

IMG_3128.JPG

Resten av flocken har också fått dra mig på skidor men en betydligt kortare sträcka. Att köra varje skägg individuellt ett par km och sedan köra spanielarna 2 mil räckte för mig idag kände jag 😉 har inte åkt skidor sedan slutet av april och dessutom slarvat med träningen på sistone så ja, imon lär det behövas någon form av lyftkran för att få mig ur sängen!

IMG_3139.JPG

En reaktion på ”Grattis på födelsedagen Neo!”

Kommentarer är stängda.