Happy B-day BiButt!

Idag fyller världens bästa Liam hela 6 år! Shit va tiden går fort! Han är verkligen en personlighet, denna Liam. Han kan bli surare än satan själv, förbannad som få, så glad att han studsar fritt i luften och enträget målinriktad att han vägrar att flytta på sig till den grad att man, bokstavligt talat, får dra honom ur vägen. Han är en liten pain in the ass många gånger och jag har svurit hela svenska akademins ordlista över honom men jag ångrar inte att han blev min. Jag har lärt mig så otroligt mycket tack vare denna bångstyriga hund och vi har upplevt många roliga äventyr tillsammans min vapendragare och jag!

Liam 6 månader

 

 

Liam 1 år


Liam 2 år


Liam 2 ½ år


Liam 3 år


Liam 4 år


Liam 5 år


Liam 5 ½ år


Liam 6 år

 

Vi har åkt kors och tvärs över landet, min galna riesenpöjk å jag, och jag hoppas att göra det i många år till!

 

 

6 reaktioner på ”Happy B-day BiButt!”

  1. GRATTIS världens finaste Skägg! vet nog inte ett till skägg som kör brallan av så många….

  2. Liam måste ha det mest optimala maskulina utseende en Riesen kan ha !!!!!!!! Jag bara älskar dé, såååå go……….GRATTIS !!

  3. Stort GRATTIS på 6 årsdagen. Då blir det tårtkalas idag! 🙂 vilka tjusiga bilder på en riktig snygg kille!

  4. Stort grattis 🙂 Kul med bilden på er båda för man fattar liksom inte hur stor han faktiskt är på de andra!

Kommentarer är stängda.