härliga måndag? Nej…

Skitväder, dvs plusgrader, idag igen! Jag vill ju ha vinter med minusgrader och snö enda fram till mars!

Körde långa apporteringar i 25 minuter i djup blötsnö = bra intervall träning för grabbarna.

Annars så händer det inte så mycket just nu. Vår lärare för c-uppsatsen är tydligen sjuk (?) vilket jag fick reda på i veckan då en klasskompis hade gått till universitetet och lämnat in uppsatsen till fakultetsadministratören eftersom vi fortfarande inte fått något datum för inlämning! Jag trodde i mitt stilla sinne att om ens handledare tillika ansvariga lärare skulle bli sjuk så skulle man bli meddelad på något sätt eller att de satte in en annan lärare  – tydligen INTE! Nästa vecka börjar vårterminens kurser och då hade det ju varit väldigt gött om allt från höstterminen kunde vara avklarat. Jag har ingen lust att vårterminens kurser och tillika mina resultat ska bli lidande bara för att kommunikationen är lika med noll, för jag har jääävligt svårt att tro att de skulle fixa en lärare som kan ta hand om redovisning/opponering denna vecka.  En redovisning som vi inte ens har fått något datum för ens när kursen startade! Här tar man studielån och skuldsätter sig med flera hundratusen och så kan man inte ens få scheman i tid eller vikarierande lärare!

5 reaktioner på ”härliga måndag? Nej…”

  1. Vi hade nästan samma problem under en delkurs nu i höstas. Ena läraren blev sjukskriven så vi missade en massa info plus att de tog in tre olika lärare för att rätta de sista uppgifterna. Hur rörigt som helst och dåligt att de inte har en backup-plan. :S

  2. Snön smälter här med …. Nopp skidor med drag … bara plöjsla” Men bra träning á la skogsprommis – mest för Jojjisen =0 Slut med Hilton-varningar! Och mina valptankar klarnar 😉 Särskolan är inte helt fel! – Bra info där – mkt tydligt med bilder o allt. Du skulle känna dig som HEMMA! Är ju i ditt rum”, haha //HaD!

    1. Hej!

      Mina äter standardt extra sen får de nordic färskfoder ibland, beror på om hundaffären har det hemma eller inte. Sen får de proteintillskott (blodpulver) efter varje fyspass!

Kommentarer är stängda.