Hej då Karlstad!

Då var vi iväg! Lägenheten är nedpackad och ligger instuvad i en släpkärra. Nu är vi tillfälligt inneboende i Årjäng innan det till helgen bär av vidare. 22 mil rakt norrut från Karlstad ligger vårt nya hem, Lima! Hur, när eller om vi kommer tillbaka till Karlstad återstår att se. Jag har trivts väldigt bra i Karlstad som är en lagom stor stad för en annan som inte lockas av storstadspulsen men som ändå uppskattar att ha allt nära. Att nu bo på ett ställe där det är mil och inte minuter till allt kommer att bli en omställning. Det jag kommer sakna mest med Karlstad är mina underbara vänner som jag skaffat mig, ingen nämnd och ingen glömd men i princip alla utav er har hund och ingår i nån utav alla de träningsgäng som gett mig så mycket kunskap, skratt och glädje under de här åren. Jag kommer att sakna er!!

2 reaktioner på ”Hej då Karlstad!”

  1. Hoppas ni får det toppen där uppe! Kommer gärna o hälsar på! 🙂 Vi kommer sakna er massor!

  2. Tråkigt för oss här nere att ni flyttar, men vi hoppas att ni får det jättebra, och förstår att det kommer att bli väldigt mycket lättare att utöva draget där uppe! Vi kommer fortsätta att följa era bravader här på sidan. Lycka till!!

    PS. Vi är fortfarande gärna hundvakt…=D

Kommentarer är stängda.