Högsommarvärme!

Nästan 30 grader idag, strålande sol men som tur är så blåser det i princip alltid lite hos oss 🙂 igår jobbade jag 7-22 och imon jobbar jag 7-18 så att jag idag är ledig är väldigt gött!

20140707-175828.jpg

Började dagen med en timme i skogen för att sedan spendera lite tid framför datorn och min undersköterske-utbildning. Har bara två kurser kvar innan jag är färdig med utbildningen! Ska bli väldigt skönt men det kommer nog kännas konstigt att inte ha något pluggande hängandes över en när man är ledig, för så har jag ju haft det i många många år nu 🙂 iallefall, idag antog jag utmaningen att gå till den närmsta sjön här med alla hundarna 2,5 km enkel väg där flocken måste gå kopplad halva sträckan. Vilket de faktiskt gjorde med bravur! Efter en stunds bad gick vi hem igen och efter att ha legat i trädgården är det nu en mycket trött flock som ligger inne å sover.

20140707-180721.jpg

20140707-180810.jpg

20140707-180818.jpg

3 reaktioner på ”Högsommarvärme!”

  1. Hej! Har följt din blogg ett tag och tycker den är jätte inspirerande, har faktiskt börjat dragträna lite med min hund med men väldigt lugnt då jag har noll kondition, men nån stans ska man väl börja 😉 O det är himla kul!

    Har en liten fråga som är svår att svara på när man inte sett det själv men jag upplever att min hund, en flatte på tre år är väldigt kort i musklerna bakbenen, ser de främst då han inte sträcker ut bakbenen ordentligt. Han skulle även behöva bygga upp mer muskler i hela bakpartiet för han är lite ranglig. Som sagt svårt att svara på kanske men tänkte om du har några generella tips på hur man kan träna för att bygga upp honom? 🙂

    1. Skritt-trräning är ju alltid bra då det bygger rygg och höftmuskelatur. Har du testat att simma med honom? Det är ju också ett bra sätt att träna på, speciellt nu när det är så varmt. Annars brukar ju dragträningen göra att de sträcker ut ordentligt då det blir svårt att springa ”ihopkurad” 🙂

  2. Det verkar vara värmebölja över hela Sverige. Vi har hysteriskt varmt, nästan otäckt varmt. Så bada blir det flera gånger om dagen. Att vara inomhus hjälper knappt då det är lika varmt inne som ute 🙂 Men skönt med sommar iaf!

Kommentarer är stängda.