Hoover 5 år

Nu skulle Hoover varit hela fem år gammal om inte höfterna gett upp strax efter att han fyllde tre. Trots att det gått nästan två år så finns det fortfarande cockerägare och uppfödare som hävdar att rasen inte har något problem med HD. De hävdar även att en hund med HD-fel inte har ont, kan leva ett helt normalt liv och därför ser de inga fel i att avla på sjuka individer, samtidigt säger de att de strävar mot en friskare ras. Om de är sviniga eller helt enkelt lider utav en lägre inteligensnivå vet jag inte, dock vet jag att jag inte ens önskar att de ska behöva se sin bästa vän ha så konstant ont att dom måste låta honom somna in alldeles för tidigt.

 

 

 

Fortsätt vila mjuk världens bästa brukscocker

 

 

 

 

 

 

 

 

4 reaktioner på ”Hoover 5 år”

  1. Åh, vila i frid älskade hund. 🙁

    Sv; Ja, det värsta var ju att när killen ”slängde” sig i soffan så hoppade ju Jonte också upp och jag såg att han tyckte att det var olustigt. :S Undrar just vad han hade gjort om Joppan hade sagt ifrån? Dålig stil av honom och jag kände mig jäkligt olustig. :S

  2. Absolut! Ska ringa och avbryta det jag skrev på nu och även säga hur han betedde sig, så får man hoppas att det inte händer för någon annan. Tänk på alla äldre? Om jag nu tyckte att det var så illa, så kan man ju bara ana hur någon äldre människa skulle kunna reagera. :S

Kommentarer är stängda.