Höstträning

+3 grader när jag gick upp kl 6 i morse 😀 så jäkla härligt! Av någon underlig anledning är det bra mycket lättare att gå upp innan kl 6 när man ska köra hundarna än att gå upp samma tid när man ska till jobbet 😉 motivation, motivation!

For till Filipstad för att köra hundarna. Hade tänkt att köra alla på cykel förutom Ebbe men när det var hans tur så insåg jag att jag glömt dragbältet >_< så Ebbisen fick dra cykeln (!) och det gick bra (!!) :O sist han gjorde det var i våras och då var det mer fokus på att bita i linan, bita i däcket och att springa bredvid cykeln än att dra framför. Men tydligen har sommarens ATV-drag, canicross och dw gett resultat! Han gjorde en grym start och orkade hålla koncentrationen uppe i drygt 3 km. Lite "torkar-blad-varning" ett par enstaka gånger men annars bra! Gjorde en bra omkörning av en stavgångare, en liten temposänkning precis när vi for förbi men släppte direkt, alla kommandon satt som ett smäck! 20140915-130833.jpg

Liam gick som vanligt, dvs fart i 1 km och sen traktor-trav-tempo. Timmie gick okej, han gick jävligt hårt på lördagens träning och när jag vände spannet efter 3 km såg det ut som han och Ebbe sprungit det tredubbla, så jag tror och hoppas på att hans 95% insats idag berodde på träningsvärk. Nikki och Neo gick riktigt bra! Neo var den som drog ner farten, han orkade inte i Nikkis tempo och utan honom hade det gått ännu fortare! Blir allt lite sugen på att tävla bikejoring med Nikki nu. Får fundera på det!

20140915-131328.jpg

Så summasumarum:
Liam – 5,5 km bikejoring
Timmie – 5,5 km bikejoring
Nikki och Neo – 5,5 km bikejoring
Ebbe – 3 km bikejoring

Efter avslutat pass for vi iväg en bit för att hela flocken skulle få springa fritt lite. 40 minuter i den underbara höstluften blev det! Har jag sagt att jag älskar hösten?

20140915-131727.jpg

20140915-131736.jpg