Husjakten fortsätter

Idag började vi resan hemåt mot Rörbäcksnäs igen men vi gjorde två stopp där vi kollade på hus igen. De två husen som vi kollade på för några veckor sedan var det ett utav som vi var intresserade av. Vi vägde fördelar och nackdelar innan vi satte ett pris på vad vi tyckte huset var värt. Vi var med på budgivningen men la oss på 1,4 miljoner. Visst kanske huset och dess läge är värt mer men med tanke på vilka summor vi skulle bli tvungna att lägga på att få i ordning tomt samt bygga garage och hundhus så tyckte vi att det var nog.

Idag tittade vi som sagt på två andra hus varav det ena väl kan räknas som en mindre gård med sin ladugård och stall. Det andra var en vanlig villa. Båda ligger drygt 20 minuter från Karlstad, ute på landet.

Villan, eller stugan, kunde vi avskriva ganska direkt. Fint renoverat inne men sprickor, eller rättare sagt hål, i grunden, fallfärdig skorsten och en hel del annat. Uthusen var också mer eller mindre fallfärdiga. Något av en besvikelse men men!

Den lilla gården var däremot en positiv överraskning med fräscha uthus, stora ytor och ett fint hus! Sen har vi ju alla olika smak men det är inget mer än ett par hinkar färg och ett gäng tapetrullar kan ändra på 😉 huset är bra som det är men har naturligtvis potential till att bli ännu finare med pengar, tid och inte minst kärlek.

Nu är vi iallafall hemma igen och vovvarna verkar glada över att få sova i sina sängar igen. Vi har fått nya grannar vilket blir spännande, i synnerhet då de har utekatter… :O

En reaktion på ”Husjakten fortsätter”

  1. Vad bra att ni hittade några fina hus 🙂
    Hoppas att ni inte flyttar innan ny år:-(

Kommentarer är stängda.