Husse & matte 1 år

Tiden går fort när man har roligt sägs det ju. Ett år har gått väldigt fort, det känns som om det var igår vi blev ett par men samtidigt känns det som om det alltid varit vi. Jag kommer knappt ihåg hur det var innan och ett liv utan husse känns helt otänkbart, tanken på att skiljas från honom ger mig panik. Han är min bästa vän, han står bakom mig i alla mina konstiga upptåg och ser till att jag inte svävar iväg för långt. Ibland gör jag det ändå men då är han alltid där och fångar mig.

20120731-194927.jpg

Som husse skrev så fint, ett år har gått men det är bara början

20120731-195042.jpg

”maybe some women arent meant to be tamed. maybe they need to run free until they find someone just as wild to run with.”

5 reaktioner på ”Husse & matte 1 år”

  1. grattis! Vad roligt 🙂 det engelska citatet var riktigt fint, *snor det*.

    sv: jaa illrar är roliga djur, vore kul att ha en någon gång i livet! och jag vill gärna tävla på barmark SM, men har inte haft råd att köpa en kickbike och min kondis är kass, men får se. Hur långa är springsträckorna om man bara vill springa med hund? 🙂

  2. SKICKA KLONEN! 😉 Eller jag kan komma och hämta den!
    Jag får se om jag åker upp och kikar, det blir tyvärr inget deltagande…. 😛

Kommentarer är stängda.