Ibland blir det inte som man tänkt sig!

Det blev ingen sandgrop i fredags, motivationen försvann änna när Anna inte kunde och regnet kom. Det är något visst med att springa i sandgropen barfota, det känns inte alls lika kul att springa med skor på där.. Jag som hade beställt molnigt och lite regn, inte en massa regn!

 

Helgen har spenderats i Årjäng där vi bland annat hjälpt till på Hundens Dag som Årjängs bhk arrangerade på lördagen. Grabbarna och jag skulle visa wp tillsammans med ett par andra men ibland vill det sig inte, vagen + bilen med hundar och förare stannade i Sunne och tog sig helt enkelt inte vidare till Årjäng! Det löste sig dock bra ändå med Änglar från Göteborg som visade hur man drar samt snälla grannar som ställde upp med en fyrhjuling som hundarna fick dra istället för vagnen, det är bara fantasin som sätter gränserna 😉 Det roligaste på hela dagen hade varit att jag faktiskt fick köra omkring på fyrhjulingen, utan hundar då, om det inte vore för att mannen hade en överraskning åt mig samma dag – en tidig 25-års present i form av en alldeles egen fyrhjuling 😀  Woho! 😀 Inte nog med att jag nu kan köra drag med grabbarna året om (cykel + snöiga vägar = dåligt), jag kan äntligen få härja lös lite i skogen själv också! Kommer nog också, helt oplanerat, bättra på antalet blåmärken…

 

 

Söndagen bestod av slappning, slappning och åter slappning. Eller nja, vi var ute och sprang lite också där Timmie fick släpa runt på min manliga hälft (ni hör ju själva vilket kap han är, han hjälper till å tränar grabbarna och vet precis vad jag önskade mig i födelsedagspresent!) medan Liam drog matte. Idag fortsatte dragtränandet efter jobbet där jag och Anna körde vovvarna på cyklarna. Liam och Silver gick 5 km, Timmie gick också 5 km medan Neo gick 7 km! Detta var första gången som Timmie fick dra utan hjälp från medförare eller lösa hundar och fan va bra han gick! Det var fullt ös från början till slut förutom vid omkörningar där jag sa till honom att sakta ner. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, han går verkligen från klarhet till klarhet det där resultatet av en tjuvparning! Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det kan bli jäkligt bra ändå 😀

 

Avslutar med ett par bilder på Nero, Nova, Neo och Malte!

 

3 reaktioner på ”Ibland blir det inte som man tänkt sig!”

  1. Vilket kap! Honom får du vara rädd om. ATV:n kommer du att älska att träna med, säkrare både för dig och vovvarna i många fall. Lycka till!

Kommentarer är stängda.