Ingen lägersommar

Varje sommar brukar jag åka iväg på hundläger, i år var två läger inplanerade men dessvärre kommer jag inte kunna åka på nåt utav de. Anledningen? Jag har inte råd att ta obetald semester, så är det när man inte har fast tjänst tyvärr utan bara går på timme.

Det jag sett fram emot mest är Draghundssportsförbundets ungdomsläger där jag skulle varit ledare. Fy fasiken vad jag sett fram emot det! Drag är ju så himla kul och att få engagera och kanske även inspirera ungdomar som alltid ger allt och som alltid är positiva är verkligen en energiboost för en annan. Men vad ska man göra, dessvärre så växer inte pengar på träd.

Det blir heller inget Riesenläger, som nästan är obligatoriskt om man äger en skäggig hund av modell större. Men just det känns faktiskt inte så farligt. Naturligtvis är det tråkigt att inte få träffa alla men annars, nja. Jag känner inte att lägret gett mig så himla mycket, förutom det sociala, det senaste. I år skulle det verkligen inte ge mig något speciellt då mina sporter inte finns med som aktivitet. Jag har försökt att få till ett rasmästerskap i barmarksdrag, för att iallefall ha nåt med min sport på lägret, men gensvaret har inte varit så stort från bestämmande makter så det blir nog dessvärre inte av. Jag hoppas dock att jag kan få med mig RiV’s styrelse och köra ett rasmästerskap i Barmarksdrag på nåt utav deras läger *blink, blink* Flera i styrelsen har ju faktiskt grönt kort och det är ju till för att användas!

Suck, ja. Vi lär ju inte vara sysslolösa i sommar i vilket fall men ja, en sommar utan läger är ju inte riktigt en sommar.

2 reaktioner på ”Ingen lägersommar”

  1. Varför inte slå två flugor i en smäll – en draggrupp på riesenlägret nästa år?! Edvin anmäler sig på studs!

Kommentarer är stängda.