Inne i ett litet negativt flow

Just nu verkar jag vara inne i ett lite negativt flow, inte bra! I höst hade jag planerat en resa, en resa till England tillsammans med husse och Skäggen för att tävla drag, närmare bestämt EM! Ett EM arrangerat av ECF, ett förbund som Sverige inte är med i vilket gjorde att jag fick ansöka om att delta för ett annat land. Jag ansökte, och vi blev antagna 😀

Men så kontaktade jag SDSF och fick reda på att de avrådde bestämt från all medverkan till ECF’s arrangemang då de inte följer flera viktiga internationella regler. Suck. jaha, bara att skita i den resan. Visst, jag skulle kunna åka ändå men om SDSF avråder så tror jag att de har en väldigt bra grund till detta. Dessutom representerar jag Riesenklubben när det gäller draget och då får man tänka lite mer på vad man gör.

 

Det känns ändå lite tråkigt för jag hade sett fram emot själva grejen, att få åka iväg på äventyr utomlands med hundarna och få tävla på EM! Det är ju tyvärr något som jag aldrig kommer att få göra för Sverige i och med att jag har en B-hund. Nåväl, vi siktar framåt mot SM istället och då i en ny klass, 2R eller 4R!

En reaktion på ”Inne i ett litet negativt flow”

  1. Du har flera A hundar oavsett vad reglerna säger! Å du är en mycket bra representant för rasen! Å en himla duktig hundförare – hälften vore gott nog!

Kommentarer är stängda.