Inte ens A för effort

Körde släde till jobbet idag. Trodde att grabbarna skulle vara sjukt taggade men icke då. Inte ens ”A for effort” kan jag ge dem i betyg på dagens pass. Visst, de sprang men det var ingen go in dem. Igår var det heller inte det där lilla extra men ändå okej i betyg.

Föret var tungt och belagen på medarna är visserligen helt slut så visst, de hade det kämpigt idag men va fasiken! Jag fick änna tjata igång den hela tiden! Till slut blev jag så irriterad att när de stannade, av sig själva bara så där, så gick jag av släden, gick förbi och ifrån dem. Passar det inte så kan de gött stå där.. Det tog inte många sekunder så kom de i full fart efter mig och sen jobbade de på igen. En vecka kvar till SM och det här känns inte bra! Nu blir det inget mer drag på ett par dagar utan de får hänga med mig lösa när jag åker skidor istället.

Iallefall, oavsett betyg så är de allt bra söta…

20130116-123812.jpg

20130116-123822.jpg

Grabbarna vilar nu resten av dagen på jobbet. Förhoppningsvis samlar de kraft och motivation inför nästa vecka!
20130116-123831.jpg

3 reaktioner på ”Inte ens A för effort”

  1. Ibland kan en lite längre vila, flera dagar inte vara så tokigt. Det är inte så att varken flås eller kondis försvinner på några dagar, men kropp och knopp får vila. Läka sig själv från träningsvärk och bristningar.
    Vila er i form till SM!

    1. Grabbarna har vilat sen i onsdag, undantag Timmie som tävlade lördag. Annars har det bara varit promenader under de dagarna så jag tycker att de borde varit taggade till tusen, men alla kan ha dåliga dagar! Nu blir det promenader och lösspring bredvid mig fram till SM så hoppas jag att de är sugna! 🙂

  2. tråkigt men även hundarna får ha sina bra och dåliga dagar 😀 tror de taggar till ordentligt på SM sen 😀 bara att KÖRA GÄRNET !!!

    sv; låter härligt med ett sånt spann 😀 än en gång, lycka till! (Y)

Kommentarer är stängda.