Is, is, is och åter is!

Igår snöade det, mycket! Och när jag hörde att grannen åkte förbi med sin skoter så blev jag superglad, någon som är ute och trycker till mina spår 😀 Men i morse vaknade jag av regn mot rutan. Hm. *mutter mutter* alla vägar har blivit till is och att köra släde är inte att tänka på då hundarna går rätt igenom snön. Så dagens träningspass fick bli på bandet igen för Ebbe och Timmie, men först fick hela flocken en timmes promenad i skogen, något som var betydligt jobbigare än vanligt då man fick pulsa genom 15 cm blöt, tung snö.

Dagens löppass blev ett i trav:
5 minuter skritt
5 minter trav, plant
5 minuter trav, lätt uppför
10 minuter trav, plant
5 minuter trav, lätt uppför
5 minuter skritt

Kanske ska tillägga att hundarna värms upp innan ett pass på löpbandet och gås av en stund efteråt även om de körs igång försiktigt på bandet. Om ni är sugna på att se hur det kan se ut när hundarna springer på löpbandet så finns en kort snutt på vår facebook-sida som ni når genom FB-boxen till höger!

 

 

Nu ska vi slappa framför tv’n då jag ska jobba dubbelpass både lördag och söndag. Husse är inte hemma vilket innebär att matte kan se På Spåret, dricka te och äta nygjorda muffins utan att behöva diskutera hur gammal jag egentligen är 😉
10474181_738365749592344_6109953935069014917_n