– jag kör hundspann!!

Hade tid hos farbror, eller faster?, doktorn idag, absolut inget allvarligt men det innebar en lätt narkos.

Vaknade iallefall upp på uppvaket till en massa pipande från maskiner och att sköterskan tittar på mig och säger ”nu får du sluta rycka ur alla sladdar!”. Jag tittar på henne helt förbyllat: ”rycka ur sladdar?!? Jag kör hundspann!!”.  Fick iallefall svaret ifrån sköterskan, mellan skratten, att om jag inte körde långsammare så var jag tvungen att ställa av hundarna. Ungefär här så blir jag mer medveten om vart jag är och vad jag sagt och både jag å sköterskerna får ett mindre skrattanfall. En helt okej narkos med andra ord 😉 

Har fått order om att ta det lugnt idag och ni kan tänka er själva hur lätt det är för mig att ta det lugnt! Har dock överträffat mina egna förväntningar och mest spenderat dagen i soffan med grabbarna 🙂

3 reaktioner på ”– jag kör hundspann!!”

  1. Hahaha, den varianten var nog ny hos sköterskorna, även om jag tror att de får höra mycket skoj i uppvaknandets dimmiga land…=)))

Kommentarer är stängda.